Om meg

Navnet mitt er Jane Johnsen og det er jeg som har firmaet Jane J Design.  Jeg registrerte firmaet mitt i 2006 etter å ha drevet med denne virksomheten som hobby noen år.  Jeg lager produktene mine hjemme på Hennung. Dette er ei lita grend en mil nord for Brandbu i Gran kommune på Hadeland.

Jeg bor midt i naturen og blir i stor grad inspirert av den.

Strikking har jeg drevet med så lenge jeg kan huske. Hobbyen tok for alvor av etter at jeg tok et kurs i maskinstrikking i 2004. Nå er strikkemaskinen i flittig bruk. Jeg er også veldig glad i håndstrikk så mange av småplaggene strikkes for hånd.

Sølvsmykker har jeg laget siden 2002. Da gikk jeg på et kurs i tekstile teknikker hvor vi strikket sølvkjede og flettet armringer. Senere gikk jeg på et kurs i smykker i ringteknikk og laget mitt første armbånd med sølvringer. Det var et armbånd i kongemønster.

Jeg har laget smykker og strikkeklær på hobbybasis fram til i år, men nå er hobbyen blitt hovedvirksomhet.

I februar 2015 ble jeg juryert medlem av Norske Husflidhåndverkere med mine sølvsmykker og strikkeklær.

Kontakt meg

Ring meg

Send epost

Utsalgssted og produksjon

Handlekurv